Achtergrondfoto
VeroMetal Amersfoort
VeroMetal Amersfoort

     

Disclaimer

Verometal Amersfoort internetsite
Verometal Amersfoort stelt het op prijs dat u geinteresseerd bent in haar producten en een bezoek brengt aan de website. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de Art and Metal internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software, of informatie in andere vorm, komen toe aan Verometal Amersfoort
Informatie op deze internetsite, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Verometal Amersfoort

Virussen en veiligheid
De Verometal Amersfoort Internetsite wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-)virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beinvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden.
Deze internetsite kan tevens links bevatten naar niet- verometal amersfoort sites. Verometal Amersfoort is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden internetsite.

Uw vragen, suggesties en commentaar
Verometal Amersfoort wil geen vertrouwelijke informatie via deze internetsite ontvangen, of informatie die auteursrechtelijk of op andere wijze door u of door derden is beschermd. Elke vorm van informatie, in de vorm van suggesties, ideen, etc. die wij van u ontvangen wordt door Verometal Amersfoort gezien als niet-vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Verometal Amersfoort behoudt zich het recht voor de door u gezonden informatie te gebruiken, te reproduceren, te wijzigen, te demonstreren, door te geven en te distribueren, ongeacht het doel.

Door Verometal Amersfoort verzonden e-mail
Door Verometal Amersfoort  verzonden informatie per e-mail is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. Het vermenigvuldigen, openbaar maken, verspreiden en/of verstrekken van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Verometal Amersfoort staat niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van verzonden e-mail, of voor tijdige ontvangst ervan. Aan de u toegezonden informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

 


 

Verometal Amersfoort

Kosmonaut 27 B

3824MK Amersfoort

06-53343455

info@verometalamersfoort.nl

 

Veelzijdige toepasbaarheid

Toepasbaar op vele fronten. Of het nou in de autoindustrie is of de kunstsector, VEROMETAL is een veelzijdig toepasbaar product geworden. Zowel voor particulier als zakelijk.
Standbeeld
Donker gepollijst borstbeeld
Jaguar
Donker zwarte coating op panter sculptuur
Rabobank
Rabobank koperen gevelplaten
Harley
Coating brons Harley Davidson
VW Kever
Coating brons kever