Achtergrondfoto
VeroMetal Amersfoort
VeroMetal Amersfoort

Op elke ondergrond voor onbeperkte mogelijkheden

 

Verometal Amersfoort kan elke denkbare ondergrond en praktisch elk materiaal voorzien van een dunne coating van metaal: hout, MDF, polyester... Zelfs een flinterdun stukje papier kan van zo'n metaal coating worden voorzien. Dat brengt fantastische mogelijkheden met zich mee.

Uw idee, met een metaalcoating
Bedenk wat u van metaal zou willen vervaardigen, maar wat onmogelijk lijkt: te kostbaar, te zwaar of te complex. Maak het van ander materiaal. Verometal Amersfoort brengt er vervolgens een metaal coating op aan. Kosteneffectief, lichtgewicht en precies in het metaal dat u wenst.

Architect, projectontwikkeling en bouw
Piepschuim, polystyreen of ander kunststof is licht van gewicht en laat zich precies vormen zoals gewenst is. Door er een metaal coating op aan te brengen (van nikkel, van zink, van brons, van koper, van ijzer, van aluminium, van messing, rvs-316 en zelfs van zilver of van goud), verandert het in een metalen object, dat handelbaar en licht van gewicht is. Dat kan vervolgens op bijvoorbeeld wanden en aan buitenmuren worden aangebracht.

Design en industriele vormgeving
Goed idee voor industriële vormgevers en designers: vervaardig eenvoudig te maken objecten en voorzie ze van een duurzame en dunne metaal coating. Zo wordt een uit kunststof getrokken stoel een design seat van nikkel of van zilver.

Marketing en reclame
Voor reclame-, marketing- en salespromotiondoeleinden zijn er talloze mogelijkheden. Laat tegen geringe kosten communicatiemiddelen vervaardigen en voorzie die daarna van metaal. Zo wordt een simpel rond kartonnetje een hippe metalen onderzetter.

Veelzijdige toepasbaarheid

Toepasbaar op vele fronten. Of het nou in de autoindustrie is of de kunstsector, VEROMETAL is een veelzijdig toepasbaar product geworden. Zowel voor particulier als zakelijk.
Standbeeld
Donker gepollijst borstbeeld
Jaguar
Donker zwarte coating op panter sculptuur
Rabobank
Rabobank koperen gevelplaten
Harley
Coating brons Harley Davidson
VW Kever
Coating brons kever