Achtergrondfoto
VeroMetal Amersfoort
VeroMetal Amersfoort

Elk materiaal een coating van metaal

 Een kunststof object met een minuscuul laagje metaal van messing, van koper, van brons, van ijzer, van aluminium... alles is eigenlijk mogelijk met Verometal. Een coating van metaal, met de eigenschappen en het uiterlijk van dat metaal. Maar dan lichtgewicht. Toepasbaar op elke ondergrond en elk materiaal. Stelt u zich eens voor hoeveel mogelijkheden dat met zich meebrengt.

Eigenschappen en uiterlijk van metaal, licht van gewicht, relatief voordelig
Praktisch elke ondergrond kunnen we bij Verometal Amersfoort voorzien van een coating van metaal met Verometal: een gepatenteerd productieproces om koud, spuitbaar metaal naadloos op bijna elke gewenste ondergrond aan te brengen. Het metaal is ook echt het metaal met dezelfde eigenschappen, maar dan licht en relatief voordelig. Het Verometal proces verfijnen we steeds verder.

Heeft u een idee? Wij voorzien het van een coating van metaal
Voor vrijwel elk materiaal en elke ondergrond slagen we er bij Verometal Amersfoort in een manier te ontwikkelen om het te voorzien van een laagje metaal. Zelfs een wapperende vlag! Dus als u het idee heeft... neem contact op met Verometal Amersfoort.

Verometal Amersfoort

Kosmonaut 27

3824MK Amersfoort

033-4555592

info@verometalamersfoort.nl

www.verometalamersfoort.nl

Veelzijdige toepasbaarheid

Toepasbaar op vele fronten. Of het nou in de autoindustrie is of de kunstsector, VEROMETAL is een veelzijdig toepasbaar product geworden. Zowel voor particulier als zakelijk.
Standbeeld
Verometal Display