Achtergrondfoto
VeroMetal Amersfoort
VeroMetal Amersfoort

 

 

Autoschade Verometal

Schade opgelopen aan uw auto of motor? Dan hebt u heel wat te regelen: de rompslomp met uw verzekeringsmaatschappij, het zoeken van een vakkundig autoschade herstelbedrijf en eventueel een airco- en autoservice en natuurlijk het vervangend vervoer. Maar het kan ook makkelijk: als u een beroep doet op Autoschade Verometal  in Amersfoort. Wij regelen namelijk álles: van verzekeringspapieren en schadeherstel tot en met nieuwe ruiten en gratis vervangend vervoer. En we doen het goed: volgens de voorschriften van ISO ( TUV gecetrificeerd ), dé kwaliteitsnorm voor de schadebranche. Bovendien zijn we een ANWB- en Bovag Erkend autoschadeherstelbedrijf

Onze klanten komen overigens niet alleen met hun (bedrijfs)auto naar Autoschade Verometal Amersfoort. Ook motoren, hekwerken en zelfs keukens en andere meubelstukken worden regelmatig door onze vakmensen onder handen genomen. , we kunnen onszelf gerust uniek noemen!

 

Veelzijdige toepasbaarheid

Toepasbaar op vele fronten. Of het nou in de autoindustrie is of de kunstsector, VEROMETAL is een veelzijdig toepasbaar product geworden. Zowel voor particulier als zakelijk.
Standbeeld
restauratie
Standbeeld
spotrepair
Standbeeld
spuiten
Standbeeld
schuuren
Standbeeld
voorbewerken
Standbeeld
Autoschade Verometal
Standbeeld
plaatwerk